Matkassar

MATKASSAR FRÅN SKÅNE TILL DIN DÖRR

Ofta är det lätt att fastna i gamla och återkommande rätter. Känner du igen dig kanske?

En matkasse från oss på Mat & Ro ger dig en mängd nya maträtter och ideér. I Kockens förberedda kasse har dessutom kockarna hos oss gjort det mesta jobbet till dig.

Resultatet hemma i ditt kök kommer bli fantastiskt - vällagade och varierande middagar byggt på färskt kött och färsk kyckling från svenska gårdar, färsk fisk och fräscha grönsaker! Det känns bra i både hjärtat och magen!

Från
859kr

Familjekasse

2-6 personer, 3-5 middagar

Det perfekta valet när middagen ska passa alla i familjen. Fräscha färska råvaror lägger grunden för att du ska kunna tillaga goda, varierade och näringsrika måltider. I recepten hittar du både klassiker och moderna favoriter som enkelt lagas till och kommer bli älskade av hela familjen. Inte konstigt att detta är våra kunders favoritkasse.

Från
939kr

Barnens bästa kasse

2-6 personer, 5 middagar

En kasse anpassad utifrån barnens smaksinne i första hand. Mindre hackande av råvaror och en färdig sås till förmån för att kunna skapa goda hemgjorda fiskpinnar eller köttbullar. Visst låter det intressant? Gott blir det också! I denna kasse återkommer en del recept, allt för att barnen ska känna igen sig och lämna en tömd tallrik efter middagen mätta, glada och laddade med en massa energi för att upptäcka världen.

Från
969kr

Kockens förberedda låda

2-6 personer, 4 middagar

Spara tid i köket! Värm det som redan är förberett, tillaga de resterande ingredienserna och gör en sallad. Med mindre antal ingredienser och mindre disk får Ni mer tid över till annat. Samtliga middagar som levereras är lagade från grunden av våra kockar på Mat & Ro på prima råvaror och med en massa kärlek till maten som extra krydda!

Från
889kr

LCHF-kasse

2-6 personer, 4-5 middagar

Kassen som ger dig möjlighet att enkelt och snabbt påbörja resan mot en lättare livsstil. Här fokuserar vi på proteinråvarorna såsom kött, fisk och kyckling tillsammans med mejerivaror och grönsaker som vuxit ”ovan jord”. Kassen innehåller inga kolhydrater i form av pasta, potatis eller bröd.

Från
979kr

Wellnesskasse

2-6 personer, 5 middagar

Wellnesskassen är perfekt för dig som mår bra av att fylla på energidepåerna med grova och långsamma kolhydrater– vilka ger dig en bra grund för en tillvaro som är både sund och god. Kassen som ger dig en längre mättnadskänsla och bidrar till att hålla sötsuget borta.