Kockens förberedda låda

För dig som vill spara tid och ha mer energi över till annat!

I den bästa av världar hade det alltid funnits tid och energi att laga goda och härliga middagar efter arbetsdagens slut, men riktigt så ser det inte alltid ut. Det är deadlines på jobbet, barn som ska skjutsas, kläder som ska tvättas, träning som ska hinnas med, trädgård som skall tas om hand… Det där vardagspusslet, ja du vet. Med Kockens förberedda låda kan du lägga mindre tid i köket och ha mer tid och energi över till allt annat.

Pris:

2 personer, 4 middagar 969:-

4 personer, 4 middagar 1249:-

6 personer, 4 middagar 1799:-

 

Bekvämt och enkelt

I Kockens förberedda låda får du dina middagar färdiglagade direkt från våra kockar. Kött och kyckling är tillagat, såsen, soppan, grytan är klar. Du fixar till det sista som ris, potatis, pasta och en god sallad, sen är det klart. Råvarorna till detta är naturligtvis också med i lådan när den levereras till dig - så att du får en näringsrik komplett middag. 

Det som skiljer middagarna mellan Kockens förberedda låda och de andra matkassarna är tiden du behöver lägga på matlagning innan du och dina nära och kära kan sätta Er till bords och äta och njuta av en god middag. Kocklagad dessutom. Inte konstigt att denna låda är enormt populär hos våra kunder!

Upplagt för goda middagar

Varje vecka får du med Kockens förberedda låda fyra menyer. Våra kockar sätter stort värde på att förbereda ett varierat utbud av både klassiska rätter och moderna favoriter. Varje rätt är komponerad för att ge dig så mycket som möjligt, både när det kommer till smakupplevelse och näring.

Mat från grunden

Maten tillagas alltid från grunden i vårt egna kök på Mat & Ro, utan vare sig halvfabrikat eller onödiga tillsatser. Lådans huvudråvaror, såsom kött och kyckling, är alltid svenska färska och i möjligaste mån närproducerade, och fisken är alltid färsk och levereras in av våra leverantörer i närområdet.

God mat och fina råvaror är aldrig något vi kompromissar med. Det tycker vi känns bra!

Enkelt, gott & nyttigt

Vår filosofi är enkel - vi vill underlätta för dig. Det ska vid middagsbordet kännas hur enkelt och gott det är med en matkasse från oss på Mat & Ro. Så långt det är möjligt undviker vi halvfabrikat, lightprodukter och produkter med onödiga tillsatser – allt för att det ska vara så naturlig mat som möjligt du får hemlevererat till dig. När du fått ny bra energi mår kroppen bättre och du känner dig pigg och välmående!

Vi använder naturliga produkter som smör och grädde i våra recept. En fantastisk smakförhöjare där fettet också har flera viktiga funktioner, bland annat som en vitaminbärare. 

Vi planerar för att det ska vara lätt för dig att äta bra mat och få en fin måltidsupplevelse! 

Färska prima råvaror efter säsong 

För oss är en svensk hållbar livsmedelsproduktion viktigt och avgörande för oss alla både idag och i framtiden. Vi använder därför i största möjligaste mån grönsaker efter säsong för att bäst nyttja de resurser som finns tillgängliga.

Råvarorna som vi använder och levererar hem till din dörr kommer i huvudsak från våra lokala odlare och producenter i Skåne. Med en leverans från oss får du exempelvis:

Vi tänker svenska råvaror i första hand men vissa delar av året när den svenska tillgången på grönsaker är begränsad innehåller kassarna dock importerade grönsaker för att vi ändå ska kunna erbjuda dig en varierad meny.

Vi vill erbjuda dig de bästa råvarorna som finns tillgängliga och för att kunna följa tillgången från våra lokala odlare och producenter sätts menyn i matkassarna därför samman cirka två veckor i förväg. Detta är en del i vårt bidrag till en hållbar matkasse och för att du ska få njuta av den bästa och godaste maten i säsong.