Wellnesskasse

Matkassen med långsamma kolhydrater för dig i farten!

Wellnesskassen är perfekt för dig som mår bra av att fylla på energidepåerna med grova och långsamma kolhydrater– vilka ger dig en bra grund för en tillvaro som är både sund och god. Kassen som ger dig en längre mättnadskänsla och bidrar till att hålla sötsuget borta.

Vid behov kan du få Wellneskassen gluten, laktos och fiskfri.

Menyer

Pris:

2 personer, 5 middagar 979:-

4 personer, 5 middagar 1249:-

6 personer, 5 middagar 1769:-

 

God mat som gör gott

Wellnesskassen från oss på Mat & Ro är framtagen för dig som vill hitta en bra balans mellan livets goda och det bästa för din kropp. Här hittar du mat och recept som innehåller kolhydrater, men i lagom mängd och framför allt i rätt form. Våra kockar hjälper dig med recepten, väljer ut de rätta kolhydraterna till din matkasse och du kan istället lägga tiden på att laga till allt det goda hemma i ditt kök.

Minskat sötsug

Långsamma kolhydrater finns exempelvis i råvaror som sötpotatis och fullkornspasta. Utöver att det är väldigt gott finns det flera andra fördelar med att äta en kost baserad på långsamma kolhydrater. Ditt blodsocker håller sig på en stabil nivå, du ökar din mättnadskänsla och efter ett tag kan du komma att uppleva ett minskad sockersug. Det låter inte så tokigt, eller hur?

Enkelt, gott & nyttigt

Vår filosofi är enkel - vi vill underlätta för dig. Det ska vid middagsbordet kännas hur enkelt och gott det är med en matkasse från oss på Mat & Ro. Så långt det är möjligt undviker vi halvfabrikat, lightprodukter och produkter med onödiga tillsatser – allt för att det ska vara så naturlig mat som möjligt du får hemlevererat till dig. När du fått ny bra energi mår kroppen bättre och du känner dig pigg och välmående!

Vi använder naturliga produkter som smör och grädde i våra recept. En fantastisk smakförhöjare där fettet också har flera viktiga funktioner, bland annat som en vitaminbärare. 

Vi planerar för att det ska vara lätt för dig att äta bra mat och få en fin måltidsupplevelse! 

Färska prima råvaror efter säsong 

För oss är en svensk hållbar livsmedelsproduktion viktigt och avgörande för oss alla både idag och i framtiden. Vi använder därför i största möjligaste mån grönsaker efter säsong för att bäst nyttja de resurser som finns tillgängliga.

Råvarorna som vi använder och levererar hem till din dörr kommer i huvudsak från våra lokala odlare och producenter i Skåne. Med en leverans från oss får du exempelvis:

Vi tänker svenska råvaror i första hand men vissa delar av året när den svenska tillgången på grönsaker är begränsad innehåller kassarna dock importerade grönsaker för att vi ändå ska kunna erbjuda dig en varierad meny.

Vi vill erbjuda dig de bästa råvarorna som finns tillgängliga och för att kunna följa tillgången från våra lokala odlare och producenter sätts menyn i matkassarna därför samman cirka två veckor i förväg. Detta är en del i vårt bidrag till en hållbar matkasse och för att du ska få njuta av den bästa och godaste maten i säsong.