Beställ din julmat

Julbordet är beräknat för cirka 6-8 personer i båda våra julkassar. Pris för Kockens förberedda jullåda är 1995:- och Julkassen 1395:-. Leveransen sker hem till dig strax före jul.

Det går fint att beställa till extra av våra egna köttbullar (150:-), vår egna Janssons frestelse (150:-), vår egna brunkål (80:-), revben (150:-), prinskorv (80:-) & viltprinskorv (150:-). Nytt för i år är att du även kan köpa till vår egna skinkfrestelse (150:-) & vår egna rödkål (80:-). Du kan även byta ut Jansson frestelse till skinkfrestelse och brunkål till rödkål. Om du önskar köpa till något eller vill byta ut någon artikel skriver du det i meddelanderutan längst ned så ordnar vi detta till dig.

Leverans kommer ske mellan den 21 - 23 december hem till dig. När du lagt din beställning återkommer vi till dig via mail med bekräftelse på din leverans och dina eventuella önskemål samt en preliminär leveransdag. Ni kommer närmare leverans att få ett sms med definitiv leveransdag och tidpunkt mellan den 21 - 23 december. Om Ni vill veta Er preliminära leveransdag redan nu så kan Ni maila order@matochro.se.

Hemleverans ingår i priset. Vill du hämta själv i Kristianstad på Mat & Ro är du hjärtligt välkommen torsdagen den 21 december mellan 12-17. Du får 100:- rabatt vid avhämtning och får samtidigt njuta av lite varm glögg och pepparkakor tillsammans med oss. Under "leveranssätt" nedan väljer du "Avhämtning Mat & Ro", annars bokar vi hemleverans till dig. Rabatten dras av på din kommande faktura för julleveransen.

Är Ni många till jul - skicka ett mail till oss på order@matochro.se så tittar vi på ett upplägg och pris till det antal Ni önskar.

Sista beställningsdag för julkassarna är 10 december, välkomna med Er beställning!

1. Välj kasse

2. Leverans

3. Dina uppgifter

4. Bekräfta